Summervibes

Deze zomer voorzien we jullie van veel inspiratie, voor zon- en regendagen, dus volg onze blogs. Afgelopen week trakteerde ik mezelf op een special van Flow: Het Vakantieboek.
Hoewel ik er een aantal in mijn bezit heb, raak ik telkens weer op dreef door alle ideeën die ik daarin tegenkom.

Ik geef er een paar weg via foto’s, maar ik verzeker je dat het pakket voldoende leuks bezit om er een paar weken zoet mee te zijn.

De ideeënkaart

Die spreekt voor zich. Ik zeg: lees de aanwijzing op de verpakking en laat je inspireren!

Het Vakantieboek

Hier vind je verslagen van mensen die niet linksaf gingen, zoals ze zich voornamen, maar tijdens de vakantie door wat voor reden dan ook, rechtsaf sloegen en een volledig nieuw avontuur beleefden. Ver weg, of dicht bij huis. In lissabon hervindt reisjournalist Chris Muyres zijn liefde voor het toeval, Julia ging na een vakantie in Spanje goedlachse Nederlanders achterna en woont nu in Amsterdam, Paar titels van verhalen? “Logeren onder de keukentafel”, “Bali Blues”, “De kracht van de verrassing”.

Weet je waar het allemaal op neer komt? Durf gewoon te verdwalen. Maak een plan, en wijk er lekker van af als je iets moois tegenkomt onderweg. Dan kunnen van die magische momenten ontstaan.

Extra’s

In het pakket zitten verder een fijn schrift dat je als vakantiejournal kunt gebruiken, zakjes om planten, schelpen, blaadjes of van alles te verzamelen wat je tegenkomt onderweg. En oh, ja: vellen cadeaupapier, stickers, kaarten en polaroidfoto’s.

Te koop bij de boekhandel, of via www.flowmagazine.nl/vakantiebox