Bulletjournal van Creachick

Dit is nog zo’n favoriet bulletjournal: die van Creachick. Het papier is vooral heel fijn voor fineliners en rollerballpennen (ik gebruik altijd de zwarte van de Hema) – het zuigt de inkt meteen op. Handig voor linkshandigen, zoals mij, want dan heb je minder snel vlekken als je verder schrijft. Dit journal gebruik ik vooral voor mijn wekelijkse to do lijstje, en om te tekenen tijdens heel lange vergaderingen. Op de een of andere manier kan ik me altijd beter concentreren als ik ondertussen een tekening maakt. Gelukkig zijn m’n collega’s er ondertussen aan gewend, dat ze zelfs als ik de camera aan heb, vooral naar mijn haar kijken ;).

Bulletjournal creachick
Bulletjournal van Creachick

Dit journal is al een aardig eindje vol trouwens, ik ben ermee begonnen vorig jaar toen ineens corona ‘aan’ was. Ik heb nu al zin om aan een nieuwe te beginnen. Misschien de groene variant? Handig is het lusje voor je pen (al is die bij mij losgeraakt ergens halverwege het jaar) en het elastiek om eromheen te doen. O, en leeslintjes natuurlijk!
Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete bulletjournals, en welke ik hierna moet kopen: laat het weten in de reacties.

Nog even de favorieten uit deze blog op een rijtje:

De gele bulletjournal van Creachick
De groene bulletjournal van Creachick