Sports – in je bulletjournal

Sporten is heel leuk – en helemaal als je het bij kan houden in je bulletjournal. Ik ben nog een beetje aan het zoeken welke manier nou het beste werkt. Misschien kom ik erop uit dat ik gewoon elke maand een andere weergave maak om bij te houden hoe beweeglijk de maand was 😉

Sporten in januari

Ik deel even de maanden januari en maart met jullie (februari is wel erg saai geworden qua layout). Voor die van januari heb ik tape gebruikt van een van mijn favoriete kunstenaars, Vincent van Gogh. Je vindt de tape hier. Ik ging nog even online zoeken trouwens, naar inspiratie, maar het is soms wel een beetje ontmoedigend: iedereen maakt zulke mooie pagina’s, en die van mij voelen dan meteen nogal knullig. Herkenbaar? En wat is voor jou de beste manier om sporten bij te houden in je bujo? Deze zijn in mijn bulletjournal van uitgeverij Karmijn gemaakt trouwens! Ik heb de roze variant, en er is ook een heel mooie met de print ‘leaves‘ (staat op mijn wensenlijstje). Het papier van de Karmijn journals is heel bijzonder: het is dun en tegelijk heel flexibel. Erg fijn om met vulpen op te werken, omdat het glad is en tegelijk de inkt vrij snel opneemt zonder door te drukken. Mijn lievelings (en ook van Imme trouwens) is de Parker Vector, met de medium punt.

Sporten in maart

Nog even de favorieten uit deze blog op een rijtje:

Washitape Van Gogh
Bulletjournal Karmijn – roze
Bulletjournal Karmijn – leaves
Vulpen Parker Vector